Casa Santantonio 18th Century Luxury Mansion | Fira Santorini
EN
Πολιτικές και πληροφορίες λειτουργίας για COVID-19


Αγαπητοί μας πελάτες,
Σε αυτήν την πολύ ιδιαίτερη σεζόν για όλους μας, λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού, θεωρούμε την ασφάλεια των επισκεπτών μας, του προσωπικού μας και της τοπικής κοινωνίας ως κορυφαία προτεραιότητα.
Ως εκ τούτου, εφαρμόσαμε προληπτικά μέτρα και προσαρμόσαμε τις υπηρεσίες και τις εγκαταστάσεις μας με πλήρη συμμόρφωση στις οδηγίες και τους Κανονισμούς του Ελληνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.
Να είστε βέβαιοι ότι θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να σας εξασφαλίσουμε μια ευχάριστη και ασφαλή διαμονή!
Μπορείτε να βρείτε παρακάτω τα μέτρα που ελήφθησαν αλλά δεν περιορίζονται στα ακόλουθα.

- Πολιτικές σχετικά με τον Covid-19
Στο Casasnatantonio εφαρμόζουμε τις οδηγίες που εκδίδονται από το NPHO, ακολουθώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής, όπως τηρούμε τις κατάλληλες φυσικές αποστάσεις, φοράμε μάσκες και γάντια όπου και όταν χρειάζεται και διαθέτουμε πλήρως εμβολιασμένο προσωπικό.
Το προσωπικό και οι εξωτερικοί μας συνεργάτες εκπαιδεύονται σε πρακτικές για αποτελεσματικές υπηρεσίες καθαρισμού και απολύμανσης.
Αντισηπτικά διαλύματα διατίθενται σε κάθε κατοικία και στον χώρο υποδοχής.
Διατίθεται ατομικός προστατευτικός εξοπλισμός (μάσκες, γάντια) κατόπιν αιτήματος.
Σας παρέχουμε πληροφορίες για φαρμακεία, τοπικούς γιατρούς και νοσοκομεία, εάν είναι απαραίτητο, καθώς και χρήσιμο υλικό ευαισθητοποίησης για τον κορωνοϊό.
Το προσωπικό μας είναι εκπαιδευμένο για το χειρισμό ύποπτου κρούσματος ακολουθώντας το σχέδιο αντιμετώπισης ύποπτου κρούσματος από το NPHO και έχει δημιουργήσει άμεση επικοινωνία με το νοσοκομείο Σαντορίνης για περιστατικά που σχετίζονται με τον Covid-19 και διαδικασίες υγείας και ασφάλειας.
Η είσοδος στο κατάλυμα επιτρέπεται μόνο στους διαμένοντες του Casa Santantonio και απαγορεύεται σε εξωτερικούς επισκέπτες.

- Check-in και Υποδοχή επισκεπτών, Υπηρεσίες Υποδοχής & Check-out
Όταν σας καλωσορίζουμε, αποφεύγουμε χειραψίες και κρατάμε τις κατάλληλες αποστάσεις για να εξασφαλίσουμε την ευημερία σας και την ευημερία των εργαζομένων μας.
Το check in ξεκινά στις 15:00.
Ο χώρος υποδοχής είναι εξοπλισμένος με αντισηπτικό διάλυμα για χρήση από τους επισκέπτες μας και η ρεσεψιόν απολυμαίνεται συχνά.
Η πολυκοσμία στη ρεσεψιόν κατά το check-in πρέπει να αποφεύγεται, επομένως παρακαλούμε να μας αναφέρετε την ώρα άφιξής σας, προκειμένου να διασφαλίσουμς την ομαλή και ασφαλή διαδικασία check-in.
Καθώς οι ώρες λειτουργίας της υποδοχής θα είναι περιορισμένες, σας παρέχουμε έναν αριθμό τηλεφώνου στον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε για αιτήματα και υπηρεσίες θυρωρείου.
Το πρωινό σερβίρεται στην ιδιωτικότητα της κατοικίας σας. Διατίθεται μόνο τυπικό καλάθι πρωινού.
Παρακαλείστε να δώσετε την ώρα του check-out εγκαίρως. Οι λογαριασμοί, τα τιμολόγια και οι αποδείξεις θα αποστέλλονται μέσω email μετά το check out, εκτός εάν τα ζητήσετε σε έντυπη μορφή κατά την αναχώρησή σας. Η ώρα αναχώρησης λήγει στις 11:00. Συνιστώνται πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες για την πληρωμή του κόστους του ξενοδοχείου ή κατάθεση σε λογαριασμό.
Είμαστε υποχρεωμένοι να τηρούμε ενημερωμένο αρχείο όλων των επισκεπτών που διαμένουν στο ξενοδοχείο – όνομα, εθνικότητα, ημερομηνία άφιξης και αναχώρησης, στοιχεία επικοινωνίας (διεύθυνση, τηλέφωνο, e-mail), ώστε να είναι δυνατή η επικοινωνία εάν εντοπιστεί κρούσμα κορωνοϊού στο αργότερα.

- Καθαριότητα και Υγιεινή
Έχουμε επεκτείνει τη διάρκεια των ωρών check-out και check-in μεταξύ των διαμονών (check out έως τις 11:00 και check-in από τις 15:00), ώστε τα δωμάτια να μπορούν να καθαρίζονται και να απολυμαίνονται σχολαστικά χρησιμοποιώντας πιστοποιημένα προϊόντα και να αερίζονται μεταξύ των διαμονών των επισκεπτών μέσω φυσικού αερισμού .
Ακολουθούμε ενισχυμένες πρακτικές απολύμανσης και βαθύ καθαρισμού σύμφωνα με τις οδηγίες NPHO. Εφαρμόζουμε υπηρεσίες υγιεινής σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους και δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στον καθαρισμό «σημείων επαφής υψηλής συχνότητας» όπως χερούλια θυρών, κάρτες κλειδιών κ.λπ. Υφασμάτινες επιφάνειες όπως ταπετσαρίες επίπλων καθαρίζονται με συσκευή ατμού ή πιστοποιημένα απολυμαντικά διαλύματα.
Ελαχιστοποιήσαμε τη συχνότητα καθαρισμού των διαμερισμάτων κατά τη διάρκεια της διαμονής των επισκεπτών και διακόψαμε την υπηρεσία προετοιμασίας κρεβατιού. Διατίθεται υπηρεσία καθαρισμού κατόπιν αιτήματος των επισκεπτών. Η καθημερινή αλλαγή σεντονιών, μαξιλαροθηκών και πετσετών αποφεύγεται και πραγματοποιείται μόνο κατόπιν αιτήματος των επισκεπτών. Άυλα αντικείμενα όπως μαξιλάρια και κλινοσκεπάσματα έχουν αφαιρεθεί από όλα τα διαμερίσματα. Το ίδιο ισχύει και για αντικείμενα πολλαπλών χρήσεων όπως φυλλάδια κ.λπ.
Όλες οι κατοικίες μας διαθέτουν ιδιωτικό υδρομασάζ - τζακούζι. Η ποιότητα του νερού σε όλες τις εγκαταστάσεις νερού αναψυχής μας ελέγχεται σε τακτική βάση ώστε να πληροί τα απαιτούμενα πρότυπα υγείας και υγιεινής.
v
Φηρά
84700 Σαντορίνη
T:(+30)2286036929
Email: reservations@casasantantonio.gr
ΜΗΤΕ: 1167Κ91001239401
© 2020 - 2024 Santantonio.com All rights reserved.